MIN BEDSTE VEN ER STOPPET

SPØRGSMÅL

Kære Børnepanelet, 
Min bedste ven er stoppet, og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. Hvad synes i? 
Mvh, 
Freja

SVAR

Hej Freja, 
Først og fremmest tusinde tak for dit brev, og jeg håber at jeg kan hjælpe. 

Jeg har selv stået i din situation, hvor min bedste veninde skiftede skole, og det gjorde mig også rigtig ked af det. Der var dog ikke så meget jeg kunne gøre ved at hun skulle flytte, men eftersom hun var min bedste veninde, så gjorde jeg alt for stadig at holde kontakten med hende. Jeg kunne skrive til hende på sms eller ringe til hende, og så kunne vi stadig ses i weekenderne. Jeg havde hende dog ikke i skolen mere, men det stoppede mig ikke i at skabe nye venner og selvom det var svært i starten, så lykkedes det mig at komme ind i en rigtig god gruppe hvor jeg var glad. 

Jeg er sikker på at du nok skal finde nogle nye gode venner, og stadigvæk have din bedste ven lige ved siden. Jeg er den dag i dag stadigvæk venner med min veninde, som dengang flyttede skole 🙂

Ønsker dig alt held og lykke, 

Mvh,  Marie-Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.