RO I TANKERNE

SPØRGSMÅL

Hej, jeg elsker at kigge på stjerner, det giver mig ro i hovedet og i tankerne. Men når jeg ligger i min seng og skal sove kan jeg ikke styre mine tanker. Hvad skal jeg gøre? Vh Cecillie

SVAR

Hej Cecillie

Kender det godt, har også tit svært ved at falde i søvn fordi der er så mange tanker i mit hoved. Noget der altid hjælper mig er at prøve at tælle så højt jeg kan inde i mit hoved. Hver gang jeg så kommer til at lave en fejl, skal jeg starte forfra. Det er så kedeligt at jeg falder i søvn, og det forhindrer mig også i at tænke på alt muligt andet.

Det også en god ide at slå alle skærme fra en halv time inden man skal i seng. Så kan man bruge den halve time på at læse, eller kigge på stjerner, og når den så er gået er det meget nemmere at falde i søvn. Håber det hjælper og at du kan falde bedre i søvn.

Hilsen, Olivia Z

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.