MÅ IKKE FÅ EN KAT

SPØRGSMÅL

Hej Børnepanelet. Jeg hedder Frida og vil godt have en kat, men må ikke for min mor hvad skal skal jeg gøre? 

Hilsen Frida 

Hej Frida, 

Jeg ved lige præcis hvordan du har det, da jeg selv stod i samme situation da jeg var yngre. Det er dog en lidt svær situation, da det er mor/far som bestemmer, og eftersom et kæledyr kræver tid, energi og at man kan være ansvarlig, så er der mange forældre som siger nej.  Det er også vigtigt at huske på, at hvis i fx bor i lejlighed, at det måske også kan være en årsag til at din mor siger nej, da det kræver en del plads at have en dyr løbende rundt.

I dette tilfælde kender jeg desværre ikke din alder, så det kan være at når du bliver ældre, at du måske kan bevise over din mor, at du er ansvarlig. Du kan også prøve at få din mor overtalt til, at bare tage ud og kigge på en kat hos fx Dyreværnet, så hun måske kan blive blødgjort lidt. Hos Dyreværnet har man mulighed for at adoptere en ældre kat, som måske ville være bedre end en killing, da en killing kræver MEGET arbejde, hvor en ældre kat bare gerne vil sove og blive nusset. 

Jeg ønsker dig alt held og lykke, 

Mvh, 
Marie-Louise

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.