NÅR MAN ER KED AF DET

SPØRGSMÅL

Hvad skal man gøre hvis man er ked af det? 

SVAR

Hej, 

Tusinde tak for dit brev, og jeg håber at jeg kan hjælpe. 

Vi alle oplever af og til, at være ked af det eller være i dårlig humør. Det sker af forskellige årsager, og eftersom man kan ikke kan kontrollere ens følelser, så er det også helt normalt at være ked. 

En god måde på at få humøret op igen er ved at snakke med nogle, og det kan eventuelt være dine forældre, søskende, venner eller en anden du er tryg ved, da det letter at komme ud med ens tanker og blive lyttet til. Men det er også okay nogen gange bare at ville være alene, og lytte til musik, se serie eller hvad man nu kan lide. 

Sender et kæmpe kram med på vejen, 
Marie-Louise <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.