Genert over for piger

Hej BP
Jeg er så genert over for piger. Hvad gør jeg? Nogen griner også af mig.
Hilsen
Drengen på 16 år

Svar

Hej drengen på 16 år
For det første skal du ignorere dem, der griner af dig. De mangler bare indhold i deres liv og mangler sociale evner.Prøv at slappe af, når du ser en pige. Prøv fx at smile til piger, du ser på gaden. Nogle vil kigge underligt på dig, men andre vil smile igen. Når pigerne smiler igen, hjælper det på din selvtillid og jo bedre selvtillid du har, jo mindre genert vil du være.Det er altid svært at møde nye mennesker, især af det modsatte køn, men bare vær dig selv og prøv som sagt at slappe af, Tænk på – at pigerne er lige så generte overfor dig, som du er overfor dem. Tag chancen og kast dig ud i det – en afvisning er ikke verdens undergang (det føles bare sådan de første 5 minutter) Held og lykke.Med venlig hilsen
Olivia 16 år, BP