Hader vinteren

øV! Det er snart vinter. Jeg hader vinter. Hvordan bliver jeg mere glad og ser lyst på tilværelsen??
Tak fra mig – pigen 14 år

Svar

Hej med dig
Rigtig mange mennesker kan ikke lide vinteren, fordi den gør demdeprimeret. Og jeg tror, at det er det samme med dig.Måske kan du prøve at se på det positive, der også er? Julen kommer, det er tid til at hygge derhjemme med familien og vennerne. Hvis du tænker lidt positivt på det, er jeg sikker på, at vinteren nok skal blive en hyggelig tid.
Det skal jo helst være en skøn tid, hvor det bare står på hygge, afslapning og julebanko på skemaet. Se også de gode ting i vejret. Hvis der kommer lidt sne, kan du boltre dig i sneen.Jeg håber, du går en god vinter, både i år og fremover.
Men hvis det ikke er svar på, så skriv endelig igen.Knus
Julie 13 år, BPPS. Prøv også at tale om det med dine forældre, dine veninder og andre, du har tillid til.
Det kan også være en god ide fx at skrive dagbog.