Sladrer om hende

Kære BP
Jeg var meget sammen med en pige fra klassen i efterårsferien. Og jeg betroede mig til hende, fordi jeg stolede på hende. Hun virkede sød.Men nu her er hun begyndt at sige en masse til nogle piger i klassen, som jeg har fortalt hende, som jeg ikke ville have nogen andre skulle vide. Det er pinligt.Hvad skal jeg gøre. Hvad skal jeg sige til hende.Hilsen
BXXXX 13 år

Svar

Hej B…13 år
Det du fortæller, lyder næsten som noget fra en ungdomsroman. Men det kan åbenbart også ske i virkeligheden.Jeg synes, din nye veninde lyder som en rigtig bitch – ja undskyld sproget!Altså – alle de hemmeligheder hun fortæller til andre, er det sådan nogle meget dybe og personlige nogen, eller er det mere sådan nogle, at du engang måske kunne lide en eller anden dreng??Hun skal selvfølgelig ikke fortælle dine hemmeligheder til andre, men hvis det er sådan nogle lidt upersonlige nogle, kan det jo være, at hun ikke tror, at de er så hemmelige? Hvis ikke det er tilfældet, så synes jeg altså, at hun er en BITCH!Men du skal selvfølgelig sikre dig, at du har fortalt hende, at de er hemmelige!! Hvis du nu har glemt det, må du skynde dig at gøre det. Men hvis du nu HAR gjort det, må du lige trække hende til side og sige det lidt strengere til hende. Hvis det heller ikke virker, tror jeg desværre ikke, der er så meget mere at gøre.
Du må prøve at ignorere det! Det går over!Håber ikke du får flere problemer ud af det, ellers må du gå videre til din yndlingslærer.Held og lykke.Mange kærlige hilsner
Kamma 13 år, Børnepanelet