Fis og pjat

Hej med jer.
Luk numsen – ha ha ha! Gæt hver jeg er?!
Hilsen
Drengen på 10 år

Svar

Hej drengen på 10 årJeg gætter på, at du er en uvidende dreng med mangel på socialt liv – og jeg ved, at jeg har ret!Med venlig hilsenOlivia 16 år, BPPS.Normalt besvarer vi ikke den slags breve, da vi jo ved, at de er fis eller noget i den stil. Så vi vil ikke bruge tid på dem. Vi vil hellere bruge vores “krudt” på de seriøse breve. Af og til kommer der dog læserbreve, der ligger på kanten af at være seriøse eller måske fis. Der vælger vi for det meste at besvare brevet, fordi det enten kan være rigtigt ment, ellermåske fordi andre kan have glæde af at læse svaret.Det har altid været meget vigtigt for os at tage brevene alvorligt og give et ordentligt svar, der kan bruges og meget gerne med adresser og links til hvor, man evt. kan komme videre og hente hjælp og støtte.Nu, mens jeg er “på”, vil jeg lige nævne, at man selvfølgelig også meget gerne må skrive til os, selvom man ikke har et problem, man vil have svar på. Vi vil meget gerne modtage jeres små eller store hverdagshistorier, digte, noveller, vittigheder, bog- eller filmanmeldelser, og også gerne tegninger og forslag til emner, vi kan arbejde med. Desværre kan vi ikke give jer noget honorar for det, men vi kan love, at det bliver lagt ud her på hjemmesiden.
Du må gerne være anonym, men vi skal kende dit køn og alder.
Marianne, redaktør