Hader skolen

Hej
Jeg vil ikke i skole. Hader skolen. Hjælp mig!Hilsen
Pigen 14 år

Svar

Hej Pigen på 14 årHvorfor kan du ikke lide skolen?Er det dine lærere, som der er noget galt med? Måske er det dine klassekammerater?Det lyder i hvert fald ikke særlig rart. Hvis du stadig godt vil gå i din klasse, kunne en snak mellem dine forældre og dine lærere nok hjælpe rigtig meget.Hvis du derimod slet ikke kan lide din klasse og dine lærere, så tror jeg, at du skulle overveje et muligt skoleskift. Du lyder til at kunne trænge til et frisk pust og en ny start på din skolegang. I så fald – tal med dine forældre om det.Jeg håber virkeligt, at alt går godt. Ellers skriv igen.Julie 13 år, BørnepaneletPS. Måske kan du også overveje at tage på efterskole efter sommerferien? Du kan prøve at kigge på efterskolernes hjemmeside: www.efterskole.dk