Bliver kaldt stankelben

Hej BP

Jeg bliver kaldt stankelben i klassen, fordi jeg er høj og tynd.

Hjælp. slut.

Hilsen

drengen 13 år

Svar

Hej dreng på 13 år.
Du skal selvfølgelig ikke finde dig i, at blive kaldt “stankelben”. Sig fra – du kan jo ikke gøre for, at du ser ud, som du gør.
Hvis det ikke hjælper, så hent hjælp hos en sød lærer. Hold sammen med de kammerater, du kan lide.

Men du bliver hverken lavere eller tyndere sådan uden lige.
Jeg ved, det kan være svært, men du må altså indse, at hvis du er høj og tynd, så er det sådan, du ser ud.
Og det erder ikke noget galt i!
Venlig hilsen
Julie 13 år, BørnepaneletBrevet er bragt i “Vestegnen” den 4.2.09—————————————————–Her er en kommentar fra en læser: Et råd til “Drengen 13 år” som jeg har brugt, da jeg gik i skole og blev kaldt “stankelben”. Jeg svarede: “Hvis jeg ikke havde så lange ben, kunne jeg jo ikke nå jorden”. Jeg blev ikke kaldt “stankelben” mere. Prøv. Det kan jo være det virker, selvom jeg nu er på 65 år.Venlig hilsen Kvinde 65 år