Hader sin papfar

Hej. Jeg hader min pap-far. Altid skal han skælde ud. Han skælder aldrig ud på min pap-lillesøster, som er hans rigtige barn, som kom og bor hos os, da min pap-far flyttede ind til min mor. De har boet der i næsten et år nu.
Hvad gør jeg? Jeg synes faktisk ikke, jeg er sur og urimelig.KnusM.. (pige) 13 år

Svar

Hej M. 13 år
Det lyder ikke særlig rart. Det er aldrig rart, når ens forældre bliver skilt, men det er bestemt heller ikke fedt, når man ikke kan lide ens forældres nye kæreste.Jeg synes bestemt heller ikke, at du er urimelig. Han er jo “kun” din papfar.Ved din mor, at du har det sådan med din papfar? Jeg synes, at du først og fremmest skal sige det til din mor. Husk at sige det på en pæn måde. Du skal ikke svine ham til, men fortæl, at du synes, at din papfar tit er ret så sur.Når så du og din mor har snakket sammen, kan enten hun snakke med din papfar om det, eller også kan I alle tre sætte jer ned og snakke sammen og evt. komme til en løsning.Ligegyldigt hvad – så skal du få snakket med din mor om det!!!!!Jeg håber meget,atalt bliver okay med tiden.Julie 13 år, Børnepanelet