Faren truer med at smide ham ud

Min far truer med at smide mig ud hjemmefra efter skænderi, det har han gjort mange gange. Hvem kan hjælpe mig? Hvor kan jeg gå hen?

Bor i Tønder
Fra drengen “A”

Svar

HejSikken noget! Hård og “kontant” må man sige, din far er, og det virker da ALT for voldsomt med sådanne trusler!!!Eller tror du, din far “bare” truer dig, fordi han er rasende???? Måske mangler din far ord og har svært ved at håndtere jeres skænderi.
Har du fået talt godt og grundigt med din far, for at få løst op for jeres skænderi? Hvor er din mor henne i alt dette? Har hun ikke noget at skulle have sagt, eller bor du alene med din far????
Hvis du bor alene med din far, kan du måske flytte over til din mor, hvis hun også bor i byen??Hvor gammel er du? Man skal jo være myndig for at bo alene og flytte hjemmefra eller også skal man have en værge, der kan føre tilsyn man en, hvis man er yngre.Det, du kan gøre, er, at tale med din klasselærer eller din yndlingslærer? Eller hvad med skolevejlederen?
Hvis du ikke går i skole, er der måske en anden voksen i din omgangskreds, du kan tale med?? Du skriver, at du bor i Tønder. Så kan jeg se, at kommunen har en anonym rådgivning på Ungdomsskolen. Det var måske en mulighed??? “Tønder Kommune tilbyder dig anonym rådgivning i Ungdomsskolen. http://www.ungtoender.dk/48828.0.htmlDet er et tilbud, hvor du har mulighed for at fortælle om ting, du ikke kan snakke med andre om. Du møder en voksen, der har tid til at lytte og som kan give et godt råd og som vil søge at hjælpe dig med selv at løse de problemer, du har.
Anonym rådgivning gives af en voksen, der har tavshedspligt. Der bliver ikke skrevet noget ned, hverken navn, CPR-nummer eller hvad der snakkes om.
Rådgiveren giver gode råd og søger sammen med dig at klare sagen her og nu. Der kan også henvises til andre, der har større viden og bedre muligheder for at hjælpe.
I afdelingen her iBredebro er det Frede Paulsen, der er din anonyme rådgiver. Han kan kontaktes på tlf.30663129″.

På hjemmesiden “Ung på linie” :http://community.dr.dk/default.ns?lngItemID=1334– har du mulighed for at snakke/tjatte med en ung rådgiver, der har tavshedspligt.Vi håber, du får løst dit problem. Ellers er du MEGET velkommen til at skrive igen.De venligste hilsnerBørnepanelet/Marianne