Nogen er snobbede i klassen

Hej, jeg hedder F…. og er 13 år. Jeg går i BBB-skolen, som er en privatskole.Kan godt lide skolen og de fleste af mine klassekamerater. Men der er et par piger og drenge, i klassen, som er skide snobbede, fordi deres forældre er noget mere end vores andres.De vil ikke være sammen med os, men går kun sammen. Jeg synes vi alle skal være sammen. Hvad syntes I på BPFraF (dreng)

Svar

Hej drengen F…. 13 år
Jeg kan godt forstå din frustration – det kan jeg helt bestemt!
Personligt går jeg også ind for, at alle er sammen med alle, når man går i klasse sammen.I min klasse har vi nogle årlige ture og det ruster os alle godt sammen, og det tror jeg også kunne være rigtig godt for din klasse. Det er rigtig fedt, og det ruster som sagt alle godt sammen.
Alle forældre skal selvfølgelig med. I kan evt. tage en tur ud i et stort hus med køjer til alle, eller I kan tage ud og bowle. Det er helt op til klassen selv.
Hvis det ikke ligefrem er jer – at tage på sådan en tur – vil jeg også råde dig og dine klassekammerater, som du godt kan lide, til at tage en snak med enten jeres klasselærer eller en lærer, som I stoler på. Fortæl om de elever, som “kun går sammen med hinanden”. Det er vigtigt, at I fortæller det til nogen.Jeg håber, at du kan bruge mine svar, ellers må du skrive til BP igen.Julie 13 år, BP