Bander alt for meget

Hej med jerJeg er begyndt at bande så meget – hvad kan jeg gøre ved det – for det er lidt flovt.HilsenGirl 11 år

Svar

Hej 11-årige pige!Det er nok lidt svært for os at hjælpe med dit problem (selvom vi gerne ville)!!!!Du må tage en god snak med dine forældre. Det er sikkert dem, der har præget dig mest. Men selvfølgelig påvirkes man også at kammeraterne.Du bør selvfølgelig også selv tænke over, hvad du siger og hvornår du bruger bandeordene. Er det når du er gal eller sur? Eller er det når du virkelig bliver ivrig og vil fortælle noget hurtigt til de andre??????Sammen med dine forældre (hvis det er på hjemmefronten, du bander mest), kan I lave en bødekasse. Så hver gang du eller dine forældre siger et bandeord, skal man betale fx en 1 krone eller hvad I finder ud af vedr. et beløb. Puljen kan jo fx bruges til noget sjovt engang – måske lidt til turen i Tivoli eller ??Håber det er svar nok – ellers kan du bare skrive igen.Venligst og fortsat rigtig god sommer,Børnepanelet