Drillet med at moren er lesbisk

Hej med jeg inde på BP
Jeg er meget ked af det, fordi jeg bliver mobbet og drillet med at min mor er lesbisk og hun(vi) bor sammen med en anden kvinde, som jeg også holder af.Hvad skal jeg dog gøre?HilsenNuser 13 år (pige)

Svar

Hej pigen på 13 år!Ved du hvad? Det er da nogle dårlige venner du har anskaffet dig, eller det er måske dine klassekammerater!Jeg synes faktisk, du skal konfrontere dem med, hvad du føler, for det er og bliver aldrig dit problem eller din skyld. For hvad din mor laver og hvem hun er kæreste med/bor sammen med vedrører INGEN ANDRE.Ellers synes jeg, du skal tale med din mor og hendes kæreste om det. Og få dem fx til at tale med din klasselærer og få hende/ham til at fortælle om den slags seksualitet for bøsser og lesbiske. For det kan ikke være rigtigt, at du skal drilles/mobbes på grund af sådan nogle kvajhoveder.Men så længe du er lykkelig med dine mødre – jamen så vær du glad!Hav det godt og pas på dig selv!Hilsen og fortsat god sommerMalle 16 år, Børnepanelet