Han er vild med hende

Der er en dreng som tror, at jeg kan lide ham. Men det kan jeg ikke og hans venner bliver ved med at drille mig.
Hvad skal jeg gøre?
Hjælp!Hilsen
Pigen på 11 år

Svar

Hej 11-årige pige
Ja, det erlidt irriterende for dig. Men vi syntes, du skal tage det positivt, at han kan lide dig. Det er da kun rart. Så tag lige og snak med ham om, at du altså ikke er vild med ham! Kan du det? Hvis du ikke kan lide at snakke alene sammen med ham, så tag din yndlingsveninde med.
Hvis det var sådan, at vennerne ikke drillede dig, kunne du jo “bare” ignorere ham. Men det er jo ikke lige tilfældet. Driller hans venner dig med, at han kan lide dig, eller er det fordi, du ikke kan lide ham, at de gør det? Mon ikke de holder op med at drille, hvis du får snakket sammen med ham, der er vild med dig?
Hvis de ikke holder op med at drille, så må du snakke med din yndlingslærer om det, eller fx dine forældre.Vi håber meget, det hjælper! Ellers skriv igen til os.Venlige hilsner
Børnepanelet