Trives ikke i skolen

Jeg skriver, fordi, at det går ikke så godt med mig. Ved ikke, hvem jeg ellers skriv skrive til. Mine forældre skælder altid ud, min klasselærer skælder altid ud. Jeg har kun en ven, og han bor ikke lige i nærheden af mig, så vi er ikke tit sammen. Jeg bliver ikke mobbet, men jeg trives ikke rigtigt i skolen/klassen. Egentlig er jeg heller ikke tilbage i klassen, læser mine lektier osv., men jeg har det altså ikke så godt. Jeg går kun til fodbold en gang om ugen, og dem ser jeg heller ikke bagefter. Hvad skal jeg gøre? Har I nogle forslag, så er I bare helt cool!Hilsen
Allan 13 år (d er ikke mit rigtige navn)

Svar

Hej Allan
Hvis du har så mange problemer i klassen, synes jeg, det kunne være en ide at skifte skole. Hvis du gerne vil langt væk og begynde på en frisk, skulle du måske begynde på en privatskole i en anden by?!Det der med at dine forældre skælder ud, ved jeg ikke helt hvad du skal gøre ved. Men i hvert faldskal du sætte dig ned sammen med én af dine forældre og fortælle, at du syntes, de skælder ud hele tiden. De fleste forældre vil helt sikkert forstå.Bliv ved til en af dem, har fattet det. Det er jo vigtigt, at der bliver gjort noget og du får løst problemerne.
Er det ikke muligt, at du kan være lidt mere sammen med din ven, selvom I bor langt fra hinanden? Jeres forældre kan måske skiftevis køre jer, eller også må I frem med cyklerne!!!!!Jeg håber, jeg kunne hjælpe, ellers skriv hurtigt igen. Held og lykke.KH
K.r.b. 14 årPS. Det er helt fint, at du går til fodbold, men er der slet ikke nogen af dem, du spiller med, som du godt kan lide? Prøv at begynde at snakke med en eller flere af dem. Hvis I er ude til kampe, kommer du vel også tættere på dem?
Men, men, men….. Du kan måske begynde at gå til noget nyt? Hvis det er sporten, der tiltrækker dig mest, er der sikkert en anden sportsgren, du vil kunne lide at dyrke. Der vil du helt sikkert møde nye venner.
Og måske kan fx spejder (også) være noget for dig?? Tænk lige over det og slå evt. til!!!!!