Bange for at han slikker hende

Jeg kommer sammen med en rigtig sød fyr, men er bange for at lave noget med ham fx få finger, eller at han slikker en i skeden. Er bange for at man lugter/smager af tis, eller man har udflåd, men andre piger gør det jo. Er jeg den eneste, der er bange for det?Og hvad siger drengen til det? Hjælp!Hilsen
Pigen

Svar

Hej pigen på X-år
Som du selv skriver, så er du /I ikke de første, der dyrker sex på denne måde, som også kaldes “petting”. Det er der utroligt mange, der gør, også voksne!Det ernormalt.Du skal ikke være bange for det og tænke, at din kæreste syntes, du lugter eller det er ækelt for ham. Frisk tis lugter faktisk ikke af noget særligt, måske lidt krydret i nogle tilfælde, men bestemt ikke ubehageligt. Men du har selvfølgelig en naturlig lugt/duft fra skeden, som er sekreter/udflåd, det er HELT normalt!!!! De fleste drenge/mænd bliver ophidset af det. Og de fleste piger/kvinder syntes også, det er rigtig dejligt og behageligt!Næste gang I er sammen, kan I fx starte med at tage et bad sammen – det er da også ganske ophidsende! Så skal du jo slet ikke tænke på, om du er beskidt eller sådan noget!! Det samme må så også gælde for din kæreste.Men jeg syntes bestemt, at du skal snakke med din kæreste om det og høre, hvilke tanker og følelser han har omkring det. Og det er klart, at I skal prøve jer frem, især hvis det er første gang, I er sammen.Bedste hilsner
BørnepaneletPS. En af de store fordele ved “petting” er, hvis I “nøjes” med at have sex på denne måde, bliver du jo ikke gravid.
Men husk prævention fx kondom hvis I “går videre” med “løjerne” = altså boller.PPS. Du kan måske låne nogle bøger på dit bibliotek om sex under 61.37
Du kan også gå ind på sexliniens hjemmeside: www.sexlinien.dk