Obama kommer til byen

Hej BP
Jeg er vild med klima, og er nok lidt nørdet omkring alt dette klimahalløj. Jeg er vildt glad for at Obama kommer til byen, altså her til KBHVN.
Jeg vil ikke demonstrere, det er kun idioter, der gør det.Hilsen
En 16-årig dreng der er klimanørd

Svar

Hej Klimanørd på 16 år
Tak for dit brev.Det er da rigtig godt, at være en nørd omkring vores alles klima!
Ja, det er fedt, at Obama kommer til byen og der kommer jo også en masse andre kendisser.Det er super, vi sætter fokus på klimaet og håber at det ikke kun bliver ved snakken, men der bliver gjort noget ved det alle steder – på her i DK og i hele Verden.Lokalt rundt i landet foregår der også en masse om klimaet og her i Albertslund, hvor vi/BP hører til, var der forleden et klimaarrangement for unge. Det foregik i Musikteatret. Hvis du vil læse om det, kan du linke til en artikel i Albertslund Posten. På side 25 står artiklen.http://www.e-pages.dk/albertslundposten/105/ørestad Gymnasium kører et stort klimaprojekt og de er bl.a. med til at arrangere et Børneklimatopmøde. Det er et stort internationalt klima-møde med deltagere fra 44 lande og en række københavnske skoler.
Deltagerne skal diskutere klimaproblemernes konsekvenser for børn og unge rundt i verden og viderebringe deresanbefalinger til det “store” klimatopmøde ugen efter. Se nærmere her:http://www.oerestadgym.dk/Du kan også læse om Det alternative Klimatopmøde i DGI-byen fra den 7. – 18. december. Her henvises bl.a. til forskellige arrrangementer og til den store demonstration den 12.12.http://www.klimaforum09.org/Sluttelig kan vi jo anbefale, at du går på biblioteket og låner bøger om klimaet. Vi kan fx henvise til ungdomsbogen: Laura Browns Co2-dagbog 2015. På Albertslund Biblioteks børneblog kan du læse anmeldelsen af bogen:http://www.albertslundbibliotek.dk/Vi håber, du kan bruge svaret.De bedste hilsner for et godt og sundt klimaBørnepanelet