Vil hellere bo hos mor

Hej med jer derinde på BP

Hvad så???? Kører det for jer???

Rart at læse at andre unge også har problemer.

Mit problem er, at mine forældre blev skilt sidste år, og jeg blev boende hos min far. Vi bor i X-by og min mor flyttede på landet hos sin nye kæreste. Jeg ser hende kun en gang om måneden. Først var jeg rigtig glad for at bo hos min far, men jeg savner så meget min mor og min lillesøster, som bor hos min mor. Jeg kan ikke lide at såre min far, og sige, at jeg ikke er glad for at bo hos ham. Hvad skal jeg gøre?

Knus LXXXXX 13 år

Svar

Hej L 13 år
Det går helt fint, tak!Sikke dog noget skidt! Jeg kan godt forstå, at du har det lidt svært.Jeg ved godt, at det kan være svært at starte sådan en samtale med din far, men hvis du ikke har lyst til at bo hos ham, så skal du heller ikke!Du skriver, at du kun ser din mor én gang om måneden – hvorfor?
1. Til at starte med kunne I måske ændre det til, at du ser din mor
fx to weekender om måneden, så du ser
hende og din søster mere. Måske vil din længsel efter dem blive
mindre, og du vil synes godt om at bo
hos din far igen!?!2. Hvis du er helt sikker på, at du ikke længere vil bo hos din far,
må du så fortælle din far om din beslutning
og din mor skal jo også have det at vide. Så hun kan afgøre, om
det overhovedet kan lade sig gøre.Du skal bo, hvor du er gladest, og hvis du hellere vil bo hos din mor, er det det, som du skal!!!Det vigtigste er også, at du får snakket med din far!Jeg håber, at alt går godt fremover!Følg dit hjerte!!!!!Varme hilsner
Julie 14 år, BP