Massere brysterne

Hej (: Jeg er en pige/kvinde på 18 år, og jeg skriver til dig/jer fordi jeg lige har læst et indlæg, her på siden, hvor en pige, spurgte om man kan gøre noget for at få større bryster, hvilket du/I svarede nej til. – Hvordan ved du/I at det ikke hjælper at massere sine bryster?Grunden til mit spørgsmål, kommer af, at jeg selv, som 15-årig var meget utilfreds med mine bryster, jeg brugte en A-skål, og syntes de var for små, men en veninde fortalte mig at jeg skulle massere dem, lidt hårdt, ca et kvarter hver aften, – og der gik ikke længe (ca. 4 mdr.) så var jeg oppe i en D-skål. (jeg ændrede ikke kostvaner, spiste p-piller, eller andet der kunne hjælpe resultatet) Så at massere brysterne, hjalp altså på mig! Har du/I selv prøvet at massere dig til større bryster, siden du kan skrive, at det ikke hjælper?Kh. frk. D.

Svar

Hej frk. D
Jeg må nok indrømme, at jeg aldrig har prøvet at massere mine bryster.Herinde synes vi, det lyder usandsynligt, at det skulle hjælpe, og vi vil tro dine bryster “bare” voksede naturligt, som de jo gør i en alder af 15 år.Men jeg overvejer stærkt at lade det komme an på en prøve, da vi synes, det som sagt lyder lidt usandsynligt.Men hvis det hjalp på dig, er vi rigtig glade på dine vegne og åbne over for at bringe dit råd videre!!!M.V.H.
Linea 15 år,BP