Kan lide en fra klassen

Hej.Jeg er en pige på 14 og går i 8.Jeg tror jeg er forelsket ?Der en dreng for min klasse, som jeg rigtig godt kan lide.Vi sidder ved siden af hinanden, og i timen sidder han flere gange og rører ved mig (prikker, nusser osv.) I dag ville han have jeg skulle sidde på hans skød. Men jeg er sådan lidt i tvivl om han også kan lide mig?For han gør også sådan ved andre piger, men han gør det ligesom mest ved mig.Vi har haft nogen kørende før, hvor vi sov sammen med nogen andre veninder og hvor jeg lå oven på ham og nussede hans hår.men det gik over, nu er det kommet igen.Mange af mine veninder siger jeg bare skal spørge ham om han vil komme sammen meeeen, det kan jeg altså ikke ! :I Og jeg vil bare gerne vide hvad i synes jeg skal gøre?Kan han lide mig?Håber virkelig i svarer mig !!Mange hilsner: Mig, der ikke ved hvad jeg skal gøre.

Svar

Hej mig, der ikke ved, hvad jeg skal gøre
Jo jo jo – det lyder virkelig som om, han kan lide dig!!!! Som dine veninder selv siger, så ta og spørg ham, om I ikke skal noget “mere” end lige at nusse osv.
Du kan måske invitere ham med hjem eller foreslå I tager ned på en cafe eller i biffen, eller hvad du nu kan finde på.Du skriver, du sidder ved siden af ham, så er det vel også ret naturligt, at I får snakket lidt mere sammen end med alle de andre fra klassen?!
Hvis du ikke bryder dig om at sige det til ham inde i klasselokalet, så vent til I har fri. Så tag fat i ham!!!!!
Du kan jo altid finde et eller andet stikord, hvis du ikke lige vil starte med at sige det andet. Du kan måske sige noget om alle de lektier, I har fået for, eller hvad du lige finder naturligt på tidspunktet. Hvis du ved noget om, han går i klub eller til noget sport, så kan du måske indlede med at spørge til det.Vi tror, at han er lidt genert. Det kan være derfor, at han ikke har taget noget initiativ til at spørge dig!!! Det er meget normalt, at drengene er mere generte i forhold til pigerne i din alder. Så han vil sikkert føle sig lettet, hvis det er dig, der tager initiativet.”Så på med vanten, søster!!!!!!!” Se at få spurgt ham!!! Vær ikke nervøs for det!!!!Alle tegn tyder jo på, at han er vild med dig!!!!Pøj – pøj!!!!De aller-bedste hilsner
BørnepaneletPS. Du må endelig skrive igen, hvis der ikke rigtigt sker noget.