Bliver drillet med sit navn

Jeg er 11 år og bliver drillet med mit navn.
Jeg hedder XXXXXXXX og alle i klassen driller mig og kalder mig FXXXXXXXXXXX (navne slettet af BP).
Det er jeg rigtig ked af. Hvad skal jeg gøre?Hilsen
Drengen 11 år

Svar

Hej
Nu er det jo skoleferie, så jeg håber, du har fred for dine plageånder.
Men hvis de fortsætter med at drille dig, når du kommer tilbage, så syntes jeg, at du først skal sige til dem, at du ikke kan lide, at de driller dig med dit navn. Du kan jo ikke gøre for, at du hedder det, du hedder!
Hvis de så ikke stopper , så gå til en lærer eller to, som du stoler på, eller en anden voksen, der kan hjælpe dig. Du kan også sige det til dine forældre, for måske har de undret sig over, at du af og til virker ked af det.Husk, det er IKKE at sladre.Hvis det ikke hjælper, så skriv igen, ikk!M.V.H.
Lærke P. 15 år, BP