Har ikke kommet sammen med en endnu

Hej med dig/jer. Det er en sej brevkasse og hvor ser I søde ud på billedet!
Jeg har aldrig kommet sammen med en endnu, er det fordi, jeg er anderledes end de andre drenge?Jeg er ikke så smart, men jeg er rimelig klog og sjov.Hvornår er det normalt at begynde at komme sammen med en?Er jeg unormal?Hilsen
Bo 13 år, ikke mit rigtige navn

Svar

Hej Bxyz 13 år
Det er helt normalt ikke at have en kæreste, når man er 13 år. Men bare rolig; på et tidspunkt kommer der sikkert en super sød pige, der gerne vil være kæreste med dig.Hvis du ønsker at tage initiativet, så smil – vær åben og snak en masse med de piger, som du interesserer dig for.
Det er meget forskelligt, hvornår man begynder at komme sammen, nogen gør det fra de er ca. 13 år og andre måske først efter de er blevet 16 – 17 år, så….!Held og lykke.Hilsen
Lærke 15 år, BPPS. Tak for din ros!