Konfirmeres eller ej

Dav Jeg er meget i tvivl om jeg skal konfirmeres.De fleste vil i min klasse, men jeg tror ikke på noget, så det er måske dumt at blive konfirmeret.Mine forældre siger, jeg selv må bestemme, men de holder gerne festen, selvom jeg ender med at sige nej til kirken.Hvad vil i anbefale? Og er i konfirmeret?HilsenSxxxxx (pige) 13 år

Svar

Hej S
Mange tak for dit fine brev!Jeg er utrolig glad for, at du sætter spørgsmålstegn ved, om du skal konfirmeres, da det viser, at du egentlig godt er klar over din tvivl.Her på BP er vi alle konfirmeret (af os 5 der var tilstede på dette redaktionsmøde), men hvis du ikke føler for det, vil vi stærkt fraråde dig at blive konfirmeret.
Man skal kun konfirmeres, hvis man tror på Gud, og hvis man er moden nok!For mig lyder det egentlig også allerede som om, at du har truffet din beslutning!?! Du skriver jo, at du ikke tror på noget. Ja men er det så ikke dit svar?Jeg synes, at du i stedet skal holde en knald god nonfirmation, hvor du ser brandgodt ud og hygger dig med venner og familie.KH
Julie 15 år, BPPS. Hvis du er bange for, at føler dig udenfor, hvis du vælger ikke at blive konfirmeret, når dine veninder nu skal ud og kigge på kjoler og sådan, så hiv dem med ud og kig på norfirmationskjole til dig!!!