Veninden er mere sammen med en anden pige

Hej, jeg har et problem. Jeg har en bedsteveninde, men hun har en veninde, og så leger de altid sammen. Jeg bliver hele tiden glemt, men jeg elsker min bedsteveninde.I må hjælpe mig, så er i søde!Hilsen
Den 11-årige pige

Svar

Hej 11-årige pige
Det er jo meget normalt, at man bliver lidt trætte af hinanden, når man er i din alder. Man vokser måske fra hinanden. Men det er jo ikke sikkert i dit/jeres tilfælde.Derfor må du snakke med din bedste-veninde under 4 øjne og høre hende, om hvorfor I ikke er så meget sammen mere.Din bedste-veninde har måske slet ikke tænkt over det???Ellers må du kigge efter en ny og anden veninde og så kan I være sammen, når din bedste-veninde er sammen med hende denanden veninde. Prøv om det kan fungere.Men ellers få snakket med hende, ikke!?!!
Hvis det ikke hjælper eller det ikke er svar nok, så skriv endelig igen!!!!!Hilsen
Børnepanelet