Svar til frederik om centret

Hej, jeg synes bare, at det er så sygt, at når man går nede i Centret, altså Albertslund Centret, så er man ved at blive kørt ned af enten en cykel eller en knallert.
Jeg synes, det er for dårligt, når der er så lidt plads, at folk ikke står af, når de er på vej igennem der. Hvorfor er der ikke nogen, der gør noget ved det, f.eks. en vagtmand eller en politimand??
Og så vil jeg også sige, at der ikke er blevet tænkt på børn i centret fremover. Hvorfor har man ikke planlagt at lave en lille legeplads?
Jeg har nemlig en lillesøster og lillebror, der er tvillinger og 6 år, og for dem vil det da være hyggeligt at være på en legeplads der en gang i mellem.
Jeg tror, min mor og far synes det samme.
Hilsen
Frederik 15 år

Svar

Hej Frederik
Vi har i dag fået svar fra Kommunen. Her kommer det:

Til Frederik, 15 år.Tak for din mail om Albertslund Centrum.Vi er enige med dig i, at det er farligt at unge og voksende ikke respekterer, at der er cykelforbud i centerområdet. Kommunen kandog ikke gøre ret meget ved det, da detdrejer sig omfærdselsloven, sompolitiet skal sørge for bliver overholdt. Selvom Kommunen ansatte en centervagt til at holde øje med, at alt går rigtigt til i centeret, må en vagtikke blande sig i politiets opgaver.Du efterlyser en legeplads i centeret og vi kan fortælle, at klatredyrene i granit igen vil blive sat op på centertorvet. Vi ved godt, det ikke er en rigtig legeplads, men det har ikke været muligt, at finde et egnet stedi området,da alle arealerne skal bruges til andre ting.Hvis du og dine søskende gerne vil bruge en legeplads, kan i besøge legepladserne i Grønningen Vest, hvor der er 2 legepladser eller Kongsholmparken, hvor der også er 2 legepladser.Med venlig hilsen
Torben C. Zinn
Teamkoordinator, Landskabsarkitekt
Trafik og Natur, Miljø og Teknikforvaltningen