Utilfreds med flere ting derhjemme

Jeg har et helt almindeligt problem – tror jeg nok. Det er, at jeg tit er utilfreds med, hvad min mor og far ber mig om. Fx siger de, at jeg først må gå over til vennerne, når jeg har lavet lektier. Og fx at jeg kun må gå med til fester, hvis min bedste veninde er med og vi følges ad hjem, eller jeg bliver hentet af min mor og far.
Jeg synes taktisk godt, at jeg er stor nok til selv at bestemme lidt mere!
Hvad siger i på BP`??
V.H.
V.B. 14 år (pige)

Svar

Hej V.B. 14 år
Det med at følges hjem med nogle efter fest, lyder sådan set meget fornuftigt, men jeg kan nu godt forstå dine frustrationer…………..
Dine forældre er sikkert bekymret for, at du ikke får lavet dine lektier,hvis du ikke får gjort det med det samme.Men på den anden side, er det jo DINE lektier.
Snak med dine forældre om det. Sig at du gerne vil lave dine lektier, men ikke nu….!)
Held og lykke.
Hilsen
Lærke 15 år, BP