Vild med kongehuset

Hej, jeg hedder Gretchen (kælenavn) og er 13 år. Jeg vil lige sige, jeg er vild med kongehuset.
Hvad med jer? Har I det også sådan?Jeg klipper næsten alt ud om kongehuset og sætter det ind i nogle mapper.Det var bare det jeg ville sige!KH
Gretchen
PS. Tak for en god BP!

Svar

Hej Gretchen
Tak skal du have!
Jeg vil ikke sige, at vi er vilde med det, men det er meget hyggeligt, fx høre at Mary har fået tvillinger.Vi kender også nogle, som gør som du, så du er ikke den eneste med de interesser.Hilsen
Freja 16 år, BP
PS. I det sidste blad nr. 15, vi har lavet, er der skrevet en artikel om Kongehuset. Hvis du ikke er set bladet, kan du hente det på Albertslund Bibliotek. Bladet er gratis. Hvis du ikke lige kommer her på biblioteket, kan du kontakte os, for at få tilsendt et eksemplar. bornepanelet@albertslundbib.dk