Bliver rakket ned og drillet

Jeg bliver drillet hver dag i skolen. De gemmer nogle gange mine ting, foreksempel mit penalhus eller min taske og så taler de bag min ryg og rakker mig ned, så der er ingen i klassen, der vil være sammen med mig.
Hjælp mig – for hvad skal jeg gøre – også for at blive gladere igen for at gå i skolen.
Tusnelda 13 år (har opdigtet dette navn)

Svar

Halløj Tusnelda på 13 år
Det lyder som om, at dem i din klasse er nogle ikke søde typer!
Det ville være en god ide, at få fat i en klasselærer, som kan hjælpe dig med at få drillerierne stoppet MED DET SAMME!!
Du skal også snakke med dine forældre om dit problem i klassen.
Hvis ikke drillerierne stopper, så kan det jo være, at det ville være bedre for dig, hvis du fik en ny chance, i en ny klasse – altså flyttede klasse eller måske flyttede skole!? 🙂
Håber virkelig drillerierne stopper og at de bliver gladere.
Held og lykke.
Skriv endelig igen hvis du har brug for mere hjælp.
Hilsen
Lærke 16 år, BP
PS. Er der nogen fra parallelklassen du måske kan holde sammen med??
Vi synes også, at du måske skulle begynde at gå til noget i fritiden, hvor du vil møde nye venner og veninder – fx noget sport, musik, spejder, klub og gerne her på BP, hvis du bor i Albertslund eller nærmeste omegn.