De taler om at bo i sverige

HJæLP, min mor og far er begyndt at snakke om at flytte til Sydsverige. Det vil jeg ikke, for det er her, jeg har venner osv. De siger, at det er billigere at bo derover, og at det ikke vil tage så lang tid at komme til København, hvor de arbejder.
Vi har godt nok noget famlie i Landskrona, men alligevel.
Jeg kan godt lide at komme til Sverige i mine ferier, men jeg vil ikke bo der.
Hvad skal jeg gøre?
Min lillesøster er ligeglad, men hun er også kun 6 år, så hun kan jo bare starte i skole derover. Men vhad skal jeg gøre??
Hilsen
pigen Lillan fra X-by 13 år

Svar

Hej pigen Lillan fra X-by på 13 år
Tag en l a n g snak med dine forældre omkring hvorfor du synes, at det ville være uheldigt at tage til Sverige og bo.
De vil helt sikkert lytte til dig, fordi de ikke bør tage denne beslutning, uden at du er med på den.. Det er jo trods alt også dit liv, som der bliver ændret meget på!Jeg håber for dig, at du kan få dem overtalt.Hilsen
Lærke 16 år, BPPS. Hvis de står fast i at flytte hinsidan, så skriv igen, og vi vil hurtigt give dig flere råd!