De er begge generte

Hej, der er en dreng i min klasse, som har været vild med mig i ikke så lang tid siden.
Han er meget genert, så jeg prøvede at snakke med ham, men senere hen kunne jeg ikke mere. Han begyndte så at vise, at han rigtig godt kunne lide mig og så blev jeg genert :SLige siden har vi ikke sagt noget, og vi har prøvet at ignorere hinanden, men det hjælper ikke. Vi er begge meget generte og hvad kan man gøre for, at vi kan snakke med hinanden?Hilsen
Hende der synes at drenge kan være underlige

Svar

Hej
Jeg synes, det er en god ide, hvis du går hen og snakker med ham, fx efter skole eller i frikvartererne.Det er en god start, hvis du godt kan lide ham. Selvfølgelig er man altid nervøs, hvis man måske også selv kan lide personen.Så prøv at snakke med ham – lige så stille!Pøj, pøj!!Hilsen
Selena 13 år, BPPS.Måske kan du (også) finde ham på Facebook og begynde at skrive med ham der!Vær ikke alt for nervøs (lettere sagt end gjort), for du ved jo, at han også er nervøs, så han er sikkert rigtig glad for, at det er dig, der tager initiativet.