Bliver kaldt for stankelben

Hjælp, jeg bliver kaldt for Stankelben, fordi jeg har tynde ben.
Hjælp, hjælp.
Hilsen
Drengen der er 13 år

Svar

Hej Drengen på 13 år
Be dem straks om at holde op med at kalde dig et øgenavn.
Faktisk er det meget normalt, at have tynde ben i din alder. Du er jo i puberteten, og derfor vokser du rigtig meget nu, så resten af kroppen har lidt svært ved “at følge med”, hvis du forstår, hvad jeg mener.
Det vil ændre sig!Prøv at kigge dig omkring, Så vil du se andre drenge i din alder, der også har lidt tynde og lange ben.Nå, men det skal jo ikke undskylde, at du bliver drillet. Hvis det ikke hjælper, når du siger det til dem, at de skal stoppe, så sig det til en sød og rar lærer, som du har tillid til. Han/hun må støtte og hjælpe dig.HUSK – det er IKKE at sladre.Håber det går – ellers kan du altid skrive hertil igen.Kærlig hilsen
Lærke 16 år, BP