Forelsket i ronaldo

Hej BP.

Lige nu har jeg bare lyst til at ligge og græde hele dagen. Det kan godt være, at i syntes det er barnligt og dumt. Men jeg har været forelsket i Christiano Ronaldo i halvandet år. Og nu får jeg så at vide at han skal giftes og at hans kæreste er gravid.

Jeg er mega trist og jeg tror at det er ved at blive ret alvorligt.

Jeg har ikke lyst til noget som helst. Jeg har ikke lyst til at spise, være sammen med mine venner, høre musik. Ikke noget som helst. MIT LIV ER øDELAGT!!!!!

HJæLP MIG!!!!!!!!!!

Hilsen
Den Triste pige

Svar

Hej Den Triste Pige
Det lyder lidt som om, at du er ude for en seriøs omgang kærestesorg. måske bare lidt anderledes end normalt!

Du skal ikke lade sådan nogle ting komme i vejen for at leve dit liv!
Husk at spise, for Guds skyld. Spis!Det er helt OK at føle sig dårligt til mode, nedtrygt eller ked af det, men prøv ikke at lade det styre dit liv.Mit råd til dig er, at sørg rigtig igennem én uges tid med chokolade, romantiske tudefilm og nogle tætte veninder, der vil større dig igennem det!Bagefter skal du komme videre; det lyder lidt hårdt, men det er sandt, at man kommer over det – også selvom du ikke lige, kan se det nuHusk: Der er altid lys for enden af tunnelen!Mange varme hilsnerLærke 16 år, BP