Snakker om alt hvad de laver

Hejsa BP. Nu skriver jeg igen, for det gjorde jeg også for 1 år siden, og der hjalp i mig rigtig meget og det skal i have tak for! 🙂 Nu har jeg fået det problem, at ham jeg kom sammen med i år, nu kommer sammen med min bedste veninde, og det har jeg det lidt svært ved – også når hun snakker om alle de ting, de laver sammen, fx går i biffen, og eller hygger sig derhjemme.
Det bryder jeg mig ikke om. Det er ligesom for tæt.
Hvad syntes i, jeg skal gøre? Droppe min veninde?
Knuz
Luvise 15 år

Svar

Hej Luvise
Jeg kan godt forstå, at du har det sådan!
Men jeg synes ikke, du skal droppe din veninde. Du kunne prøve at fortælle det til hende, for hun tænker måske ikke over, at det sårer dig, når hun snakker om, hvad de laver.
Jeg synes også, det vil være irriterende, hvis min veninde blev ved med at fortælle om de ting, hun og kæresten laver.
Så – prøv at snakke med hende….
Hvis det ikke hjælper – så skriv igen.
Knus
Marie-Loise fra BP
PS. Selvtak!