Bliver holdt udenfor nu

Hej, her på det sidste er jeg blevet mobbet og holdt udenfor. Jeg aner ikke hvorfor. Jeg er bare så ked af det. Ved ikke hvad jeg skal gøre.
Idag sagde jeg så til min mor, at jeg var svimmel, så jeg var fri for at gå over i skolen, og jeg tør heller ikke komme i morgen.
Hvad skal jeg gøre?
Hilsen
Mini-pigen 13 år

Svar

Hej Mini-pigen på 13 år
Jeg kan godt forstå, at du er ked af det.
Det er aldrig sjovt at blive drillet eller holdt udenfor.Jeg synes, at du skal fortælle din mor, hvorfor du sagde, at du var blevet hjemme. Det er vigtigt, at du får fortalt om, at du bliver drillet, for jo før du får det fortalt, desto hurtigere kan det blive bedre.Det vil også være en god ide at snakke med din klasselærer, så han/hun kan være opmærksom på problemet.Du skal ikke være bange for, hvad de andre siger og gør mod dig! Du skal tro på dig selv, og hvis du føler, at du har brug for at få svar på noget mere – så skriv endelig ind igen!!Knus
Lærke 16 år, BP