Bliver kritiseret med alt

Hej, jeg er en pige på 13 år, som bliver kritiseret med ALT – ja det er bare sandheden!Mine klassekammerater er rigtig onde over for mig, og de siger, at min madpakke er ulækker og mit tøj, make up og hår er grimt.Mine forældre er næsten heller ikke bedre. Når jeg har lavet de aftalte ting derhjemme, siger de tit, at det ikke er godt nok lavet og jeg skal lave det om, ellers får jeg ingen lommepenge.Hjælp mig, tak!Hilsen
Puk (dæknavn)

Svar

Hej Puk
Jeg synes, at du skal snakke med din klasselærer (eller en anden lærer) om det, så drillerierne kan stoppe!
Det er aldrig OK at mobbe eller drille et andet menneske – så husk at sige tydeligt fra, så de forstår det!Derudover – så prøv at bede dine forældre om at vise dig, hvordan de vil have at tingene derhjemme skal gøres.
Ellers så synes jeg bare, at du skal klø på og gøre det så godt du kan, for så kan de ikke stå og pege fingre af dig.Jeg synes også, at du skal sige til dine forældre, at du føler, at du bliver rakket ned på, når de mener, at det du laver, ikke er godt nok.Håber virkelig at alting lykkes. Ellers skriv endelig herind igen!!Hilsen
Lærke 16 år, BP