Har ingen venner

Hej, jeg har det virkelig skidt, for jeg har ingen venner, og snart er ferien der og så har jeg ingen at være sammen med.
Vi bor også i en mindre by på Sjælland, men har i nogen ide om hvordan jeg får venner?
Min familie og mig skal godt nok til Bornholm 14 dage i ferien. Tror i jeg kan få venner der, for jeg er nok lidt genert!?
Hilsen
Luna 13 år

Svar

Hej Luna 13 år
Du kan sagtens få venner!!
Du skal måske “bare” komme ud af den der generte cirkel. Og ja, du kan sagtens få venner på Bornholm på 14 dage!
Af personlig erfaring kan jeg godt sige dig, at der er mange børn og unge på ferie med deres familie. (Jeg har været på Bornholm mindst 12 gange).
Så det, du skal gøre, er, at være venlig mod dem, der prøver at komme i kontakt med dig. Og så bare prøv at lade vær med at være for genert!!
Efter sommerferien så meld dig ind i en sportsgren eller lignende (en holdsport fx fodbold, håndbold). Til en sport får man ret hurtigt mange gode venner! Så bare spring ud i det! A propos spring – så er dans og gymnastik også holdsportsgrene. Hvis sport ikke lige er noget for dig, kan du måske melde dig til spejder.
Mange hilsner og held og lykke
Lærke 16 år, BP
PS. Hvis du har lyst, er du (også) velkommen til at blive free lance medlem her på BP. Free lance; eftersom du bor et eller andet sted på Sjælland, så det er vel ikke lige i nærheden af Albertslund (hvor vi holder til), går vi ud fra?