Bruger bh til gymnastik

Hej, jeg er en pige på 12 og jeg har ingen bryster, jeg er bare helt flad foran og alle andre piger fra klassen har bryster og det er så pinligt lidt i gymnastik, bliver jeg nødt til at bibeholde min bluse på, for jeg har BH på, for at det skal ligne, at jeg har bryster og hver gang jeg tar min bluse af, siger de hele tiden, hvorfor jeg har BH på og det er så pinligt.
Hvad skal jeg gøre at at få lidt større bryster?
Hilsen
1.b.a.

Svar

Hej l.b.a.
Det lyder ikke så rart og jeg kender følelsen!
Der er ikke rigtigt noget at gøre. Men hvis du er meget tynd, så er det måske en god ide, at spise noget mere mad. Men lige pludselig så kommer det bare!
Kan godt forstå, du ikke synes, det er sjovt at pigerne hele tiden spørger, hvorfor du går med BH. Du kan måske sige til dem:” De skal blande sig udenom, og at det erlidt kompliceret attale omdet …!” Og senere kan du måske forklaredem, hvordan det hele hænger sammen?!
Håber virkelig det hjælper. Skriv igen hvis du vil have flere råd.
Hilsen
Marie-Louise 14 år, BP
PS. Måske er det også en god ide, hvis du tager fat i din idrætslærer og fortæller hende, hvordan du har det med pigerne, der spørger til din BH og at du syntes, det er pinligt osv….! Husk, det er ikke flovt at tale med hende om dette.
I øvrigt er det helt normalt i 12-års alderen ikke at have fået bryster.