Keder sig her i ferien

Jeg keder mig her i ferien. Vi skal ikke nogen steder hen i år. Måske får jeg en tur til Legoland med min mormor og morfar, men det føler jeg er lidt for pattet, men det kan jeg ikke lide at sige til dem.
Skal jeg det?
Hvad kan man ellers lave som 13-årig i ferien?
Jeg bor i Helsingør.
Louise xxxxxxxxx

Svar

Hej Louise xxxx
Det er altid trist, hvis man ikke har noget at lave i sin ferie – tro mig, jeg kender det!
Men, men, men…. Der er tonsvis af ting, som du kan lave her i sommerferien! Du må skam ikke tvivle!
Du kan fx være sammen med dine venner/veninder, du kan sidde ude i din have og tegne, eller slikke sol, du kan spørge din far, om han har brug for at noget skal males på jeres hus, du kan læse i en god bog, eller måske se om der sker nogle sommeraktiviter i Helsingør?
Du må også meget gerne skrive en historie eller andet her til BP!
Hmmm! Jeg synes, at du skal sige til dine bedsteforældre, at du ikke har lyst til at de tager dig med i Legoland – udelukkende for din skyld. I kan sikkert finde på noget andet, der passer jer alle 3 – fx Lalandia eller måske besøger nogle forlystelsesparker.
Det er i hvert fald dumt for dem, at betale for Legoland, hvis du ikke vil!
Rigtig god sommerferie!
Julie 16 år, BP