De deler ikke slik med hende

Mine veninder, især 2 af dem, har det med at købe noget og så når jeg er sammen med dem, så deler de ikke med mig.
Når jeg har noget, så deler jeg altid!
Det er uretfærdigt. Hvad skal jeg gøre?
Knus
L-pigen 12 år

Svar

Kære L-pigen
Den er lidt svær den her, men jeg vil gene svare, så godt jeg nu kan!
Nogle gange kan i piger godt finde på at gå i grupper. Når man er med i dem, får man fx slik, mad eller andet. Det kan derfor også godt være svært for dig at komme med i den gruppe. At dele dit slik, kan være en midlertidig løsning, men for at komme helt med, må du finde på et eller andet….
Begynd at lægge mærke til, hvad de snakke om og deltag så i den samtale. Prøv at blive en ekspert på området.
Jeg syntes personligt, at hvis du ikke får noget ud af at dele dit slik med dem, så hold op (i hvert fald i starten).
Håber at jeg kom med en relativ god løsning. Hvis det ikke hjælper, så skriv ind igen. 😀
M.V.H.
Oliver 14 år, BP